fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Cellics

Wachten totdat die rimpels er eenmaal zijn? Doe het niet!

Heb je ook het idee dat die rimpels op latere leeftijd gewoon ineens in grote getale komen? Zo werkt dat verouderingsproces nu eenmaal, toch? Dat is dus niet zo… Sterker nog, wanneer je wacht tot je de rimpels met het blote oog ziet ben je eigenlijk al aan de late kant. Begin op tijd met goede verzorging van binnenuit.

Wat natuurlijk niet betekent dat als je al rimpel(tjes) hebt er niets meer aan te doen is. Met de huid verbeterende behandelingen die ik aanbied is er zeker veel goeds te behalen. Toch is het resultaat van de behandelingen per persoon verschillend. En dat ligt aan de binnenkant van de huid.

Als we met huid verbeterende behandelingen beginnen dan vragen we eigenlijk of de huid een marathon gaat lopen. De cellen die we stimuleren hebben voedingsstoffen nodig om te kunnen groeien en te delen.

Bijvoorbeeld collageencellen die hebben o.a vitamine C, Glucosamine en vitamine A nodig om te kunnen groeien. We hebben anti-oxidanten nodig om huidcellen die niet meer goed functioneren te herstellen. Zo maar 2 kleine voorbeelden maar wel essentieel of een behandeling een beetje slaagt of een succes wordt.

Cellics is een kleinschalige lijn met huid supplementen. Ze geven je huid dagelijks de bouwstoffen om haar gezond te houden en verder te verbeteren.

Ik weet het, je kan overal vitamine C kopen of kant en klare supplementen voor huid-haar en nagel. Maar vaak zitten hier niet de juiste hoeveelheden ingrediënten in of niet zuiver genoeg.

Cellics heeft complete elixers. Precies de hoeveelheid en de juiste samenstelling om die huid een marathon te laten lopen en hier alleen maar sterker uit te komen.

Laat je daarom compleet voorlichten en kies voor het succes van je huid!