Goes, 6 mei 2020

Belangrijke informatie over de heropening (na Corona)

 

Het is eindelijk zo ver…   vanaf 11 mei mag de praktijk weer open!  
En daar ben ik enorm blij mee!

Afgelopen weken heb ik vele van jullie aan de telefoon gehad om de afspraak tijdelijk uit de agenda te halen. Vanaf morgen ga ik mijn annuleringen lijst in volgorde weer oppakken en contact met iedereen opnemen om de afspraken opnieuw in te plannen.   

Om de boekingen zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen kan je tijdelijk tot 18 mei niet online inboeken.  

Had je de afgelopen weken geen afspraak en sta je dus niet bij mij op de lijst maar wil je wel een afspraak? Stuur me dan even een appje (06-40018444) en dan bel ik je om een afspraak in te boeken.  

Natuurlijk werk ik volgens de door de RIVM ingestelde hygiëne protocol. Deze is terug te vinden op mijn website en in de bevestigingsmail. 
 
Verder vraag ik je stipt op tijd te komen zodat zo minimaal mogelijk mensen elkaar passeren.
 
Ik voel mij prima, ik neem aan dat jij dat ook doet als je op je afspraak komt. Heb je klachten, laat mij dit op tijd weten en blijf dan thuis! Als je binnenkomt staat er handalcohol voor je klaar, ik vraag je deze dan ook om te gebruiken. 

Met hartelijke groet,


Ellen

Goes, 1 november 2019.

Eindelijk! De Grand Opening . . . Het was een superdag! Blij dat ik heel veel mensen (klanten, leveranciers, familie, vrieden en overige belangstellenden heb mogen ontmoeten. Heel veel dank voor jullie bezoek en enthousiastme! Ook namens “mijn” goede doel; Stickting OOK.

Groetjes, Ellen

Jaja… en toen was het zo ver! De 🔑 is binnen!!

Yess! Het huurcontract is getekend. Nu vol gas door met alle voorbereidingen #zinin


Vrijdag 1 november opening in Goes🥂

Jij bent er toch ook bij? ❤️

Binnenkort meer . . .