fbpx search instagram arrow-down

Opril Beestenmarkt 1b

4461AM GOES

 

Bellen/WhatsApp:

06-40018444

 

Online support:

welkom@ellenoudenaarden.nl

 

ANBOS lid: 9497

AGB code: 89000514

Nieuws

Het effect van vitamines op je huid

Wist je dat vitamines niet alleen belangrijk zijn voor je gezondheid, maar ook voor een stralende huid? Voornamelijk vitamine A, B³ en C hebben een positieve werking wanneer ze op de huid worden aangebracht. Maar wat zijn precies de voordelen?

Vitamine A

Vitamine A heeft een verjongende werking op de huid. Het gaat dan voornamelijk om de pure vorm van vitamine A, Retinol genaamd. Retinol heeft een sterke anti-aging werking wanneer het op de juiste manier in crèmes wordt verwerkt: het stimuleert de aanmaak van collageen, verbetert de elasticiteit, verstevigt de huid en vermindert pigmentatie. Daarnaast helpt de vitamine acne te bestrijden en een door de zon beschadigde huid te herstellen.

Vitamine B³

Vitamine B³ is ook wel bekend als Niacinamide. Verwerkt in verzorgingsproducten is deze vitamine effectief in het versterken van de kwetsbare huid en het behandelen van onzuiverheden, dankzij de ontstekingsremmende werking ervan. Daarnaast is vitamine B effectief bij het verminderen van roodheid, grove poriën en het egaliseren van de huid.

Vitamine C

Vitamine C is een sterke antioxidant. Een zeer belangrijke vitamine voor onze huid. Stabiele vormen van vitamine C in huidverzorgingsproducten beschermen de huid tegen UV-stralen, verbeteren de elasticiteit en verminderen hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

Vitaminemaskers van pH Formula

Het nieuwe jaar goed starten en iets extra’s doen voor je huid in deze tijd? Er zijn 3 producten die hoge concentraties vitamine A, B en C bevatten, namelijk de maskers van pH Formula: Vita A, Vita B³ en Vita C. De maskers bevatten naast de extra hoge doses vitamines nog andere actieve werkstoffen en peptides om de werking te optimaliseren. Welk masker voor jouw huid geschikt is hangt af van je huidconditie.

  • Wil je jouw huid verstevigen en huidveroudering tegengaan? Kies dan voor het Vita A masker.
  • Wil je liever roodheid, grove poriën of onzuiverheden aanpakken? Dan is het Vita B³ masker de beste keus.
  • Heb je behoefte aan hydratatie, versteviging en verheldering? gebruik dan het Vita C masker.

Een combinatie van de maskers kan natuurlijk ook. Breng het masker 1 keer per week op een gereinigde huid aan en laat deze 10 tot 20 minuten zitten. Het vitamine C masker kan je i.p.v. je nachtcreme de hele nacht laten zitten.

Bestellen?

De maskers zijn per stuk 37,50 en je hoeft er niks voor te doen, ze worden bij jou thuis bezorgd! Stuur alleen even een mailtje of een appje welk vitamine Masker je wilt ontvangen.