fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Nieuws

Goes, 30 Mei 2023

Nieuw in mijn salon en uniek in Zeeland! Vanaf nu kun je bij mij een Hifu behandeling inboeken. Hifu is  een afkorting die staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Hifi is een niet-chirurgische methode waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft, gezien het resultaat wordt deze methode ook we een niet-chirurgische facelift genoemd.  

Een Hifu behandeling is een facelift met gebruik van ultrasound in plaats van met een scalpel. Een groot voordeel is dat er geen herstelperiode nodig is. De ultrasound geluidsgolven zorgen ervoor dat er een herstelproces op gang komt waarbij de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. En we weten inmiddels allemaal; als er meer collageen wordt aangemaakt wordt je huid steviger en strakker.  Het liftend effect zal geleidelijk ontstaan én langdurig behouden blijven! Nieuwsgierig? Ik vertel er je alles over!

Lees meer > > >


Goes, 20 September 2022

Save the date: Oktober Pigmentmaand.

Misschien wel de meest voorkomende vraag die aan mij gesteld wordt; Wat kan ik doen aan mijn (pigment) vlekken? Pigmentvlekken komen namelijk heel veel voor. Maar niet iedere vlek is hetzelfde. Eén ding hebben ze gemeen; ze kunnen je huid (gezicht, hals, decolleté, handen) flink ontsieren en daardoor heel wat jaren ouder doen lijken.

Daarom staat de hele maand Oktober bij mij in het teken van pigment en wat ik (we) er aan kunnen doen om deze vlekken te verwijderen.

Deze maand organiseer ik o.a. een informatieavond (donderdag 6 oktober) en een vlekkenspreekuur (datum volgt).


Goes, 3 februari 2022

Na hard werken is mijn nieuwe website nu helemaal klaar en inmiddels online. De nieuwe website is mooi en fris, maar bovenal makkelijk in gebruik op telefoon, tablet en natuurlijk computer. Alle informatie die je mag verwachten op een website van een schoonheidsspecialiste (Huidexpert) vind je er gemakkelijk terug. En contact met me opnemen was nog nooit zo makkelijk. Producten en cadeaubonnen reserveren, zelf 24/7 een schoonheidsbehandeling inboeken, mijn google reviews lezen, youtube infovideo’s bekijken . . . het kan allemaal.  #blijmee


Goes, 31 januari 2022

Een huidscan is de basis voor het behandeltraject. De foto’s van je huid worden opgeslagen en later in het traject kunnen we opnieuw scannen en zien wat er verbeterd is! Hoe is het ermee gesteld? Hoe dik en elastisch is de lederhuid, hoeveel collageen heb je (nog). En heel belangrijk; zijn de benodigde groeifactoren aanwezig om huidverbetering/huidverjonging te kunnen bewerkstelligen. Normaal kost een intake met scan 75,- maar nu voor 25,-


Goes, 19 december 2021

Nieuw van PHFORMULA; een prachtige thuispeeling. De dermabrasion.

Deze gebruik ik ook vaak in de cabine en is veel mensen hun favoriete peeling. 

Je reinigt je huid met je ph Formula exfo cleanse en masseert de peeling een minuut in. Daarna laat je hem 5/10 min op de huid zitten. Hierna was je de peeling af met lauw-warm water en gebruik je hierna je serum, dag-of nacht crème. 

50 ml (15 thuis peelings) voor €49,-