fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Cryolipolyse (vet bevriezen)

Cryo actie!

Om jou te helpen starten biedt ik je extra voordeel op een kuurkaart! Nu geen € 399,- maar € 299,- voor 3 behandelingen van één zone. Wil je meer zones in één keer aanpakken, dan wordt het nog voordeliger.

 

Voorlichtingsfilm cryolipolyse

Cryolipolyse is hot!

Tijdens de Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, precies daar waar jij dat wilt! Het vet wordt vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd. Geen naalden, geen operatie, geen pijn en geen hersteltijd. De behandeling duurt een uur en je kunt direct hierna je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Simpel,snel,veilig en bovendien: het vet blijft weg!

Waar wil je cryolipolyse toepassen? De meest behandelde zones zijn:

  • Buik
  • Love handles
  • Binnenkant bovenbenen
  • Armen
  • Banana rol (onderkant van de billen)
  • Heupen
  • Onderkin (nieuw!)

De meest gestelde vragen over cryolipolyse

Cryolipolyse of vetbevriezing is gebaseerd op jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek door Dr. D. Manstein en Dr. R. Rox Anderson van de Harvard Medical School naar het koelen van vetcellen op een precieze en constante temperatuur. Ze ontdekten dat gekoelde vetcellen hierdoor krimpen en het lichaam verlaten via de natuurlijke weg. Met Cryolipolyse worden de vetcellen definitief vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.
Gemiddeld duurt een behandeling 60 minuten. Meestal wordt het vetweefsel in 50 minuten effectief gekoeld. Het apparaat heeft vier handstukken, die allemaal tegelijkertijd aangesloten kunnen worden. Je kunt dus meerdere zônes tegelijk laten behandelen. Tijdens de behandeling kun je ontspannen en iets voor jezelf doen, zoals een boek lezen of je smartphone/tablet gebruiken. Als voorafgaand aan de behandeling een intakegesprek plaatsvindt, zal de afspraak in totaal 90 minuten duren.
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Dit kan in het begin een trekkend gevoel geven. Direct hierna wordt het vacuüm weer lager gezet. De eerste 3 minuten wordt het doelgebied tot 42 graden verwarmd. Dit om de huid meer ontvankelijk voor de kou te maken. De volgende 50 minuten wordt de huid onderkoeld tot -11 graden. Zodra de kop gaat koelen is het trekkende gevoel helemaal weg. De kou voel je pas als aan het eind van de behandeling de kop eraf gaat en de huid aanraakt. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.
Ja, dat is geen probleem. De Bodywizard 2 kan 4 behandelkoppen tegelijk gebruiken. Als er meer dan 4 zones behandeld wilt hebben wordt er een afspraak van 2 uur gemaakt. Ook kan je tegelijk met je vriend of vriendin behandelt worden. Dan kunnen jullie beide 2 zônes tegelijk laten behandelen.
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om het vet op een natuurlijke manier af te voeren. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.
Na de behandeling vindt een geleidelijke vermindering van de dikte van de vetlaag plaats. De eerste veranderingen zijn meestal zichtbaar na 6 tot 8 weken. De meest zichtbare resultaten na 3 maanden. Je lichaam zal tot vier maanden na de procedure doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen. Na de behandeling gebruik je thuis het Slimming Serum dat speciaal voor de nazorg na deze behandeling is ontwikkeld. Voor een duurzaam resultaat let je ook na het afronden van de behandelkuur op een gezonde leefstijl.
Het is moeilijk om zo prijzen door te geven, daar iedere klant andere behoeftes heeft. De kosten van de behandeling hangen af van de hoeveelheid vet en het aantal benodigde behandelkoppen. Wij gaan door middel van een uitgebreide gratis intake en adviessessie samen naar de mogelijkheden en wensen kijken en met je bespreken en aan de hand daarvan kunnen wij ook aangeven wat de prijs hiervoor is.
Je hoeft geen dieet te volgen, maar het is voor een duurzaam resultaat wel belangrijk dat je niet structureel meer calorieën binnen krijgt dan het lichaam nodig heeft. Veel mensen voelen zich na hun behandeling extra gemotiveerd om goed voor zichzelf te zorgen en zo een gezonde leefstijl te handhaven.
Na de behandeling kun je direct alles weer ondernemen. Op de behandelde plaats(en) is er eventueel zwelling, jeuk, tintelingen, gevoelloosheid, gevoeligheid bij aanraking, blauwe plekken of roodheid mogelijk. Alle verschijnselen verdwijnen normaliter binnen een paar uur. Een blauwe plek heeft iets langer nodig, maar verdwijnt ook weer vanzelf.
De behandeling is geen oplossing voor obesitas / overgewicht. Cryolipolyse is bedoeld voor het “shapen” van het lichaam. Onze specialist zal in de voorafgaande intake beoordelen of je geschikt bent voor de behandeling.
Als de vetcellen volgens onze Cryolipolyse behandeling zijn gekoeld dan zullen ze afsterven. In de periode na de behandeling zal het lichaam de vetcellen op de natuurlijke manier verwerken en afvoeren. Eenmaal weg, dan komen ze niet meer terug. Krijg je structureel meer calorieën binnen dan het lichaam nodig heeft, dan kunnen de resterende vetcellen zich wel verder vullen.
De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, heupen, bovenbenen en armen.
Cryolipolyse laat vetcellen verdwijnen door selectieve extreme koeling. Dat is wetenschappelijk onderzocht en bewezen aan de Harvard Medical School. De Cryolipolyse behandeling met de Nederlandse MedCos Body-wizard 2 heeft maar één vervelende bijwerking: bedrijven die misbruik maken van de populariteit van de behandeling. Met misleidende informatie en slimme marketingcampagnes bieden bedrijven soms tegen extreem lage prijzen een behandeling aan die lijkt op de behandeling met de Body-wizard. Ze claimen dat hun apparaat dezelfde resultaten geeft. Een imitatieapparaat koelt echter alleen de huid. Dat wil dus niet zeggen dat hierdoor Cryolipolyse (vernietiging van vetcellen d.m.v. bevriezing) plaatsvindt.

Resultaat zien?

Bekijk hieronder een aantal “voor-na” foto’s