fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Permanent Make Up

Al 20 jaar ben ik gespecialiseerd in Permanent Make-Up

Permanent make-up (PMU) bestaat al meer dan 30 jaar in Nederland. Toch is er veel verschil. Naar mijn mening moet PMU niet een op zich staand iets zijn maar een toevoeging in het gelaat. Als je ziet dat iemand PMU heeft dan is het eigenlijk zijn doel al voorbij geschoten. Het mooiste compliment dat we samen (als klant en specialist)  kunnen krijgen is dat niemand bij jou ziet dat je permanent make-up hebt.

Bij mij kan je terecht voor.

  • Eyeliners tussen de wimpers boven en/of onder
  • Wenkbrauwen: schaduw, powder of hairstroke (de meest natuurlijke manier)

Tijdens de intake worden je wensen uitgebreid besproken en er wordt een passend advies over de juiste kleur en vorm uitgebracht. Heb je specifieke wensen dan is het raadzaam om met de wenkbrauw of eyeliner “getekend” te komen zodat duidelijk is wat jouw wensen zijn

Voor het mooiste resultaat zijn er meestal 2 behandelingen nodig. De eerste behandeling duurt ongeveer een uur. Omdat de pigmenten oppervlakkig worden aangebracht zal er zo’n 40-60% pigmentverlies zijn tijdens de genezing. Bij de tweede behandeling gaan we samen kijken waar we de PMU nog kunnen perfectioneren. Deze behandeling duur ongeveer 45 minuten.

Voor de nabehandeling thuis krijg je een speciale na behandel zalf mee. Deze zit in de behandelprijs en moet 8 dagen lang na de behandeling gebruikt worden. Verder krijg je alle nazorg instructies op schrift mee naar huis.

Na het zetten van de permanent make-up adviseren wij om ieder jaar de kleur even op te komen frissen. PMU zit jarenlang op de huid maar vervaagt. Met een controle en “touch up” ieder jaar is jouw PMU altijd netjes. Voor de nabehandeling zijn er voor de door mij gezette PMU speciale nabehandeling prijzen.

Ik besteed veel zorg en aandacht aan hygiëne. De pigmenten en alle toebehoren voor PMU voldoen aan de hoge kwaliteit eisen van het ministerie van gezondheid. De praktijk is door de GGD gecertificeerd.