fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Hifu Facelift

Nieuw én uniek in Zeeland; Hifu facelift!

Hifu is  een afkorting die staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Hifu is een niet-chirurgische methode waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft, gezien het resultaat wordt deze methode ook we een niet-chirurgische facelift genoemd.  

Bij deze behandeling maak ik gebruik van ultrasound, die de aanmaak van collageen stimuleert. Hierdoor zal de huid verbeteren én verstevigen. Het liftend effect zal geleidelijk ontstaan én langdurig behouden blijven!

De behandeling

Een Hifu behandeling kan het hele jaar door uitgevoerd worden en is geheel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat roze van kleur zien omdat de doorbloeding gestimuleerd is. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over downtime na de behandeling. Een Hifu behandeling is een liftende huid behandeling, zonder chirurgische ingreep en zonder herstelperiode.

Het resultaat

Na 2 tot 3 maanden laat het resultaat zich zien (aanmaak collageen).  Zelfs tot 6 maanden na de behandeling werkt het resultaat door. De huid zal strakker aanvoelen op de behandelde gebieden en ziet er daardoor weer jonger en stralender uit.