fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Peelings

Peelings zijn er in alle soorten en maten. Van hele milde (waar je direct weer de zon mee in kan) tot hele sterke (waar je hele huid van gaat vervellen)

Het is een misverstand dat een milde peeling minder goed werkt dan een sterke. Het is maar wat voor doel je voor ogen hebt wat betreft huidverbetering. Soms kan je de beter een aantal milde peelings geven dan 1 sterke.

De meeste peelings bij mij zijn van PH Formula. Deze mogen eigenlijk geen peelings genoemd worden maar vallen onder de skin resurfacing behandelingen. In de peelings zitten namelijk al vitamines en peptiden die d.m.v. de peeling diep de huid ingesluisd worden.

En skin resurfacing gaat eigenlijk over: hoe bouw je een huid weer op. Dit opbouwen geeft namelijk de echte huidverbetering (langer termijn effect). Iedere schoonheidsspecialiste, en zelfs jij thuis, kan de huid dunner maken…maar hoe wil je dat hij zich weer hersteld en verbeterd is de echte vraag.

Ook heb ik de biopeeling (op basis van algen en kruiden), fruitzuurpeelings, TCA peelings en Needle peel. Bij de Needle peel wordt eerst de huid met needling voor behandeld voordat de peeling wordt aangebracht.

Een peeling kan los of in kuurverband gedaan worden. Iedere peeling heeft zijn eigen resultaat en soms is het nodig om deze een aantal keer te herhalen.

Peelings zijn er voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige.

Mijn advies is dan ook om een behandeling te boeken en samen te kijken naar welke peeling voor jou het beste is.