fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Tattoo verwijderen

Heb je spijt van die ene tattoo of permanente make up? Door
middel van de nieuwste picolaser techniek kan ik je tattoo volledig voor je
verwijderen. Ik heb bewust gekozen voor de Picolaser omdat deze niet alleen de
veiligste manier is, maar ook de snelste manier van tattoo verwijderen. Ook als
je een zgn. cover-up wil laten zetten is de oude tattoo “weglaseren” de beste manier
omdat je zeker weet dat de oude tattoo niet meer zichtbaar is en je nieuwe
tattoo dus vele malen mooier zal zijn. 

Hoe werkt laseren?

Een tattoo is aangebracht in de lederhuid ofwel de middelste huidlaag. In deze huidlaag bevinden zich naast tatoeage inkt o.a. ook haarwortels, bloedvaatjes en talgklieren. Een tatoeage bestaat uit vele duizenden inktdeeltjes, deze zweven als het ware door de huid. Inktdeeltjes zijn lichaamsvreemd en zouden normaal gesproken automatisch door het immuunsysteem verwijderd worden uit het lichaam. Maar omdat de inktdeeltjes te groot zijn worden ze ingekapseld, dit maakt dat de tatoeage blijvend is.

De laserstraal van de picolaser richt zich specifiek op de zwarte en/of gekleurde inktdeeltjes in de huid en “knalt” deze als het ware kapot (ook wel vergruizen genoemd). Vergruisde inktdeeltjes zal het lichaam wél afvoeren. Na iedere behandeling zal je tatoeage vervagen, tot hij uiteindelijk niet meer zichtbaar is. Je lichaam verwijderd dus zelf – op een natuurlijke manier – de inkt, met de picolaser helpen we het lichaam alleen een handje. 


Boek hier je laserbehandeling.

Prijzen tatoeage verwijderen d.m.v. picolasertechniek.

Wil je weten wat het gaat kosten om jouw tattoo te verwijderen, dan gaan we als eerste de grootte bepalen. Dit doen we door de lengte en de breedte op te meten en te vermenigvuldigen, de uitkomst bepaalt het aantal cm2. 

In het overzicht hieronder vind je de prijzen per behandeling. Het aantal laserbehandelingen is o.a. afhankelijk van het aantal gebruikte kleuren, het soort en de hoeveelheid inkt en hoe lang het geleden is dat de tatoeage gezet is. Gemiddeld zijn er 4 tot 12 behandelingen nodig. De tijd tussen de behandelingen is gemiddeld 4 a 6 weken. 

De meest gestelde vragen over tatoeage laseren

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte, diepte, kleuren, huidskleur en het herstel van je eigen lichaam. Door de nieuwe meest geavanceerde techniek van de laser worden tatoeages in gemiddeld 4 tot 12 behandelingen verwijderd.
Deze is niet gevoelloos maar de pijn valt voor de meeste klanten gelukkig mee. Een laserpuls is te vergelijken met het afschieten van een elastiekje tegen de huid.
Donkere kleuren reageren meestal het best op de laserpulsen. Iedere kleur is opgebouwd uit een aantal verschillende inktsoorten waarbij de ene mogelijk snel en de andere minder snel op de laserpulsen reageert. Wij kunnen niet garanderen dat een tatoeage 100% verdwijnt. Met onze picolaser apparatuur worden wel de beste resultaten bereikt.
Na de behandeling kan de huid zwelling en roodheid vertonen die na enkele uren weer wegtrekt. Koelen met een cold pack vermindert deze zwelling. Er kunnen korstjes en soms blaartjes ontstaan. Na gemiddeld 2 weken is de huid weer hersteld en na 4 a 6 weken kan de volgende behandeling plaatsvinden. Dit hangt voornamelijk af van je wondgenezing en de grootte van het behandelde gebied
Doordat de huid tijdens de laserbehandeling wordt blootgesteld aan een intense hoeveelheid licht moet overdadig zonlicht worden vermeden. Minimaal 4 weken na de laserbehandeling mag je niet in de zon of zonnebank, tenzij de tatoeage goed wordt afgeplakt.
Direct na de laserbehandelingen zijn er weinig beperkingen. Je kunt direct na de laserbehandeling bijna al je dagelijkse bezigheden weer oppakken.
De kosten zijn afhankelijk van de grootte van je tattoo en het aantal behandelingen. Voor een indicatie van de kosten kun je de tatoeage zelf opmeten, dit doe je door de lengte en breedte van de tatoeage met elkaar te vermenigvuldigen. Op deze website kun je de prijzen terugvinden. Ook is het uiteraard mogelijk om een afspraak te maken voor een een intake gesprek.
Ja, met de laser is het mogelijk heel precies te werken en alleen een bepaald gedeelte te verwijderen. Ook is het mogelijk om de tatoeage alleen lichter te maken voor een cover up. Indien dit het geval is heb je altijd minder behandelingen nodig.
Ik werk uiterst professioneel en met de grootste veiligheid waardoor er geen littekens kunnen ontstaan door de behandeling. Wel kan er littekenweefsel ontstaan als je niet correct omgaat met het nazorg advies. Ook is de kans aanwezig dat er reeds littekenweefsel is ontstaan bij het plaatsen van je tatoeage.
Hoewel met een goede voorbereiding en een professionele, hygiënische behandeling mogelijke complicaties gering zijn, blijft de kans op een tijdelijke bijwerking aanwezig. De kans bestaat dat er op de behandelde plek blaasjes ontstaan. Deze zijn van tijdelijke aard en vaak binnen 48 uur verdwenen. Soms duurt het herstel wat langer. Zéér sporadisch kan er ook een huidverkleuring ontstaan. Deze verkleuring zal vanzelf wegtrekken, maar kan van enige weken tot enige maanden aanhouden. Er zijn geen complicaties bekend die van blijvende aard zijn zolang je correct omgaat met het nazorg advies.
– 48 uur niet sporten – twee weken geen gebruik maken van de sauna – twee weken geen gebruik maken van zwembaden – vier weken geen gebruik maken van de zonnebank / zon
Resultaat direct na behandeling


Boek hier je laserbehandeling.