fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Over Ellen

Ik ben Ellen en dit is mijn verhaal.

Per 1 november 2019 ben ik (weer) gevestigd aan de Opril Beestenmarkt 1B te Goes.

Het bijzondere is dat ik ooit mijn eerste schoonheidssalon begonnen ben op exact dezelfde plek. Op mijn 19e ben ik gestart als schoonheidsspecialiste bij mijn ouders thuis. In het pand aan de Opril Beestenmarkt 1B zat al een schoonheidssalon die ik toen heb overgenomen. Het pand was totaal vervallen en is toendertijd geheel opgeknapt door de Monumentenstichting. Ik ben vervolgens in het huis boven de salon gaan wonen en heb in totaal 15 jaar beneden gewerkt.

In mei 2016 ben ik met mijn salon verhuisd naar de Papegaaistraat 13. De Salon aan de Opril liep goed en ik besloot naar een groter pand te verhuizen. Dit pand was zo groot dat ik het deelde met een kapsalon. Maar al snel bleek dat deze stap te groot was en heb ik de zaak verkocht. Ik heb een stapje terug gedaan en ben gaan werken in een andere salon en daarnaast gaf ik les op een particuliere opleiding voor schoonheidsspecialiste in Breda.

Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde ondernemen, als je passie voor iets hebt kan je dat moeilijk loslaten. Ik ben allerlei mogelijkheden gaan onderzoeken en kwam terecht in Middelburg. Met drie andere onderneemsters deelden we één pand, ieder met ons eigen praktijk en specialisatie.

In die tijd heb ik mezelf ontwikkeld tot Huidexpert. Deze specialisatie en de persoonlijke aandacht die daarbij hoort, dat is mijn kracht! Je kunt bij mij terecht voor hele specifieke huidproblemen, maar ook voor gewone behandelingen. Je huid is je enige sieraad, dat altijd bij je blijft en je dagelijks draagt, laten we daarom samen goed voor haar zorgen, dat is mijn motto. Je kunt bij mij twee kanten op: de uiterlijke- en de innerlijke kant. Toen mijn vader net was overleden, zei mijn moeder tegen me: “Ik wil fit en gezond blijven.” Ze is gaan sporten en kreeg haar oude figuur weer terug. Echter haar buikje bleef, iets waar veel mensen mee kampen (niet alleen vrouwen). De vraag van haar kwam of ik wilde kijken voor een oplossing hiervoor. Zo ben ik me gaan verdiepen in Cryolipolyse of te wel vet bevriezen. Ik ben blij dat ik dat ben gaan doen, want daar maak ik nu veel mensen zelfverzekerder en vooral blij mee! Afgelopen zomer nog kreeg ik een foto van een klant opgestuurd vanuit haar vakantieadres in bikini met de opmerking: vorig jaar durfde ik dit nog niet, nu wel! Hoe leuk is dat!?

In februari 2019 merkte ik op dat MIJN oude pandje weer te huur stond. “Het moest gewoon zo zijn”. Ik heb niet lang nagedacht en alles in het werk gezet om goedkeuring te krijgen bij de Monumentenstichting. Amper een half jaar later is het zover: Terug op mijn oude vertrouwde stek. “Mijn hart ligt in Goes en het voelt goed om weer terug te zijn!”

Heb je een huidprobleem? Grote kans dat ik de oplossing heb. Altijd welkom!

Met hartelijke groet,

Ellen Oudenaarden – Huidexpert