fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Voor mannen

Vroeger zag ik eigenlijk uitsluitend dames voor een schoonheidsbehandeling. Tegenwoordig weten ook steeds meer mannen de weg naar de schoonheidsspecialiste, en gelukkig maar.

Mannen geven tegenwoordig steeds meer om hun uiterlijk en verzorgen daarom hun huid met allerlei producten (veelal uit de supermarkt). Een goed begin zou ik zo zeggen, maar wassen met water en zeep na een scheerbeurt en vervolgens een paar druppels aftershave is natuurlijk niet voldoende.

Een mannenhuid is geen vrouwenhuid. Een mannenhuid is circa 25% dikker dan die van een vrouw en veel elastischer. De mannenhuid veroorzaakt tevens meer zweet en vetafscheiding, is meer harig en neigt naar meer onzuiverheden. De mannenhuid bevat meer collageen dan de vrouwenhuid en veroudert langzamer. Als het verouderingsproces eenmaal heeft ingezet (later dan bij vrouwen), gaat het juist sneller, met meer zichtbare gevolgen, waaronder rimpels. Daarom heeft een mannenhuid zijn eigen verzorgingsprogramma: het stimuleren en het activeren van de huid, eenvoudig in gebruik en resultaat gericht!

Cryolipolyse júist voor mannen.

Zwembandjes? Veel mannen hebben hier last van. Met cryolipolyse voor mannen ben ik in staat je figuur te corrigeren door “simpelweg” overtollig vet te bevriezen. Door bevriezing van onderhuidse vetcellen worden deze vernietigd en op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse is geschikt wanneer je ondanks het sporten of diëten kleine hoeveelheden vet op je buik, billen en benen blijft houden die maar niet weg willen. Cryolipolyse voor mannen is een uitkomst, en het kost je weinig moeite, alleen een paar uur van je tijd.