fbpx search instagram arrow-down

Opril Beestenmarkt 1b

4461AM GOES

 

Bellen/WhatsApp:

06-40018444

 

Online support:

welkom@ellenoudenaarden.nl

 

ANBOS lid: 9497

AGB code: 89000514

ME-line

Chronische zonschade, maar ook trauma (overblijfsel van pukkeltjes of littekentjes), zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven.

Vaak is pigment te verwijderen met plasma. Echter, deze behandeling is in sommige gevallen niet voldoende om de pigmentatie aan te pakken. Het pigment zit dan dieper. Voor de behandeling van ´moeilijk pigment´; dat wil zeggen melasma (grillige donkerbruine vlekken) of pigment dat moeilijk of niet op andere therapieën reageert, adviseer ik de producten van ME-line.

ME-Line is een totaal pakket van totaal 3 peelings en thuis producten. 1 peeling van de reeks is een needle peel. Zo kunnen we stap voor stap het diepe overtollige pigment aanpakken.

Tussen de behandelingen zit een periode van 4-8 weken. In de tussenliggende tijd peel je thuis eigenlijk verder met de verzorgingsproducten. Zo zal je zien dat het pigment steeds lichter wordt.

ME-line is voor alle huidtypes en kan zelfs op de donkere huid gebruikt worden. Het is tot op heden de enige lijn dat voor alle soorten pigment een oplossing biedt.