fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

pH formula

Een merk kies je als huidexpert niet zo maar. Het moet aan veel eisen voldoen. Natuurlijk staan de resultaten centraal. Hiernaast moet een product voor mij zo natuurlijk mogelijk zijn en de huid niet belasten met chemische toevoegingen. Ik geloof heilig in peelen..maar PHformula is meer dan peelen alleen.

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

De basis van PHformula bestaat uit o.a de vitamines (A,B,C en E), verschillende zuren en peptiden. PH vernieuwd zich steeds en heeft up to date ingrediënten de laatste technieken in huis.

Online bestellen pH Formula producten?

Het online bestellen van pH Formula producten is niet mogelijk. Waarom? Eigenlijk heel simpel. Huidverzorgingproducten (peelings, serums, creme’s) zijn namelijk geen speelgoed. Je hebt advies nodig gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring om tot de juiste keuze te komen. Daarom wil ik eerst je huid zien, aanraken voordat ik er “zomaar iets opsmeer”.

Toch nieuwsgierig naar wat pH Formula allemaal te bieden heeft? Je vindt het in de uitgebreide online catalogus (productoverzicht). Download ‘m hieronder, maar beter nog . . . kom je huid eens laten zien. Ik beloof je dat ik ‘m weer laat stralen . . . met het juiste product!