fbpx

NIEUW: Hifu Facelift!

Welkom, op mijn website én in mijn salon in het oude centrum van het leukste stadje van de provincie Zeeland: Goes! Mijn schoonheidssalon is gelegen aan de Opril Beestenmarkt 1B deze ligt midden tussen de vele winkels, de vele restaurants en de prachtige oude haven.

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de schoonheidsbranche, eerst als “standaard” schoonheidsspecialiste, maar inmiddels door veel ervaring, training en opleiding kan ik mezelf met recht “Huidexpert” noemen. Huidproblemen zijn mijn specialiteit, ik zal er een paar noemen: acne (pukkels, puistjes), couperose, rosacea, pigmentproblemen, ouderdomsvlekken en fibromen (ouderdomswratje of steelwratje).

Naast het oplossen van huidproblemen kan ik je ook helpen met huidverzorging, huidverbetering en anti aging. Hiervoor werk ik met prachtige en toonaangevende producten van pH-Formula en Me-line. Deze merken hebben alles in huis om je huid weer te laten stralen; Peelings, Needle peelings, Kruidenpeelings (Biopeeling), TCA Peelings enzovoort… Na een intakegesprek gaan we samen kijken wat voor jouw huid het beste is, met het beste resultaat. Dit resultaat kunnen we meten en monitoren d.m.v. een huidscan.

Ook voor (definitief) ontharen kun je bij mij terecht, dit doe ik d.m.v. elektrisch ontharen,  laserontharen of wax. En heb je wel eens gehoord van cryolipolyse? Dat is vet bevriezen, daar waar jij het wil. Dit doe ik inmiddels al weer een aantal jaar, en de resultaten blijven me verbazen.

Kortom, ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Goes die je echt kan helpen met het verzorgen en verbeteren van je huid, die een oplossing heeft voor jouw huidprobleem? Dan moet je bij mij zijn!

Ik werk uitsluitend op afspraak, maar die is zo gemaakt; je kunt me bellen, appen of zelf – online – een inplannen. Zie ik je snel?

Met hartelijke groet,

Ellen Oudenaarden – Huidexpert